Jau dešimtus metus organizuojamas Vilniaus GOSPEL festivalis – vienintelis Lietuvoje tradicinis renginys, kuriame atliekama tik gospel muzika. Festivaliuose dalyvauja chorai, ansambliai, solistai ir dirigentai iš Lietuvos, Švedijos, JAV, Ukrainos, Latvijos. Festivalių metu vyksta koncertai, mišios, kūrinių pristatymai / mokymai, ,,Jam-session‘‘ muzikavimai. Šių metų jubiliejinis festivalis vyks lapkričio 8-11 d., Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, Šv. Jonų bažnyčioje, Vilniaus Kongresų rūmuose ir kt.

Kad renginys pavyktų bei pasiruošimas jam vyktų sklandžiai, mums reikalinga praktikantų-savanorių pagalba. Savanoriu-praktikantu gali tapti bet kokio amžiaus žmogus, kuris galėtų ir norėtų skirti savo laiką, žinias, patirtį ir energiją Vilniaus Gospel festivaliui.

Šiuo metu mums labiausiai reikalingi:

–          Viešųjų ryšių koordinatorius/vadybininkas (paieška ir darbas su informaciniais rėmėjais, informacijos sklaida ir pan.) 

–          Rinkodaros vadybininkas (darbas su rėmėjais, finansų paieška ir pan.) 

–          Techninės festivalio dalies koordinatorius (logistika ir pan.) 

–          Savanoris (pagalba festivalio metu, darbas su svečiais, atlikėjais ir pan.) 

Jeigu norite pasisemti patirties dirbant su gospel muzika ir jos atlikėjais, praplėsti savo akiratį, sutikti nuostabių žmonių bei pagelbėti neeiliniam renginiui Lietuvoje, susidomėjusius kviečiame kreiptis el. paštu vilniusgospel@gmail.com (galite pridėti trumpą motyvacinį laišką).

Atitinkamo darbo patirtis būtų privalumas.

Daugiau apie festivalį galite sužinoti www.vilniusgospel.lt

3naujiena

Kilus klausimams galite kreiptis kontaktais:

Natalija Verbickienė

Mob.. 8 683 51789

El. p. vilniusgospel@gmail.com